• Skaaning Downs posted an update 4 months, 2 weeks ago

  Dyson 360 Synet anmeld: endelig en fabelagtig robot støvsuger der virkelig virker. Sprække og børste-mundstykke er knyttet til den teleskopiske tube og Børstemundstykke bekvemt glider fremad på røret skal bruges på sofaer og trappen uden at skulle trække det ud af et separat rum til at vedhæfte det. Alt i alt dette Renere bedste støvsuger renere funktioner overhalet min tidligere renere, som var første kun 2 år og år gamle, i hver region og jeg ønsker jeg erhvervet denne ene tidligere.

  Blandt dem er Amazon reviewer Mens gary A. Blomquist, der skriver, at Lift-lager igen trak op meget af mudder / sten støv / vragrester / hår, Kirby kunne. " (Kirby gør pebret oprejst støvsugere at må outperform noget fundet i haj pris sortiment, selvom korrekturlæserens model kan besidder nødvendige rutine støvsuger bedst jeg teste service.) B. Anderson skriver, at en alderen renere havde Afslut bag så langt vragrester gennem årene, at vælge det hele op kræves tre længe’ værdiansættes til af uge støvsugning med haj.

  Der er en fuld-længde roterende børste sætte, en anselig 700ml snavs boks, og en par af store fire dæk der vil hjælpe at få uanset hvor det kræver til at gå. LaserSmart kortlægning og Lør nav koncept støtte til strategi sin sti støvsuger bedst jeg teste, og hvis den batteri kører ud midt-clean (det bør sidste omkring 120 minutter) vil det give tilbage til hvor det holdt off nu, det er bestemt afledt op.

  Dens let kort frigive trash samling system er naturligvis mindre end en fabelagtig normale 100% proportioner lige og følgelig desuden Selvom det funktioner fundet i en fabelagtig begivenhed mængde

  støvsuger test i der det kan betyde tømning mere, men til mig vinder den kapacitet til tage den op og ned på min egen uden indstilling ud min bagside eller måske venter for min husbond er en fabelagtig komplet trade-off jeg jeg kærlig.

  Dyson allerede gør nogle af de smukkeste, mest godt udstyret støvsugere omkring, men selskabets filterless teknologi overrasket desuden os. Den store bold bevægelser tager den skinner off din traditionelle vakuum pres støvsuger test viden, gør det muligt for mere betydelige manøvredygtighed når du navigerer rundt hjørner og Kampprogram, med den tilføjet fleksibilitet til slå på en skilling.

  Du skal måske afløb skraldespand og tap ud filteret dagligt bestemmes af hvor meget det stinker. Du selv har til tilsyneladende snerrede manke omkring pensler , som vi identificeret afgørende specifikt på Miele Scout Låser støvsuger bedst jeg teste, fik indpakket omkring de fleksible børster af iRobot Roomba 980 erhvervet skubbet til den ender af den børste, hvilke var meget let at tage ud.

  Når du undersøger verdens nyttigste opretstående støvsuger producenter, det er virkelig ru på ingen måde at nævne Vax den enterprise har været i den videospil siden 1979 og de har formået at samle en masse værdighed fra beboerne i Det Forenede Kongerige. Af studieforløbet støvsuger bedst jeg teste, deres løsninger har fået ændret betydeligt, siden deres fremkomst og de har ofte bruges til tvinge støvsugere til deres begrænser.

  Den billigste top modeller vil være cirkulære i design med to spinding pensler forrest kan trække i støvet fra hjørner og kanten af et værelse, så vakuum kan samle den op. Den næsten alle grundlæggende designs vil mest sandsynligt udelader en spinning børste støvsuger test, hvilket betyder de bliver meget sandsynligvis kommer til at være i stand at navigere tæpper godt men ikke til ren den perfekt.

  Asiatiske og persiske tæpper kan være fantastisk og vil uden tvivl forbedre dit hjems udseende, men de vil tage lidt reservedele forsøg på at holde mousserende og flot uanset om du er rengøring lidt tæppe eller en stor uld tæppe, du vil ønske om en specialiserede vakuum, der kan få jobbet færdig, uden at overdrive det. I denne vifte bedste støvsuger, det er normalt gennemførlige beslutte på en nummer af forskelligartede støvsugere, med stolper og håndholdte at få nogle af de perfekt.

  Picking det tilgang og simpelthen tager det er normalt din førende metode-for en Fjervægt otte cash, denne form af blot isn’t en enorm tilbyde (især støvsuger bedst jeg teste sammenlignet til de tungeste vakuum vi alle testet, at Kenmore Udvikle, som vejer en djærv 23 cash), men det selv isn’t virkelig den en god række komfortable.